Κίνα Εισελκόμενο όργανο ελέγχου κατασκευαστής

Χωρίς χαρτί σύστημα διαχείρισης διασκέψεων με το σε απευθείας σύνδεση εκλογικό σύστημα

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LYLN
Αριθμό μοντέλου: PC-100
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΣΥΝΟΛΟ
Χρόνος παράδοσης: 10 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, D/P

Λεπτομερής ενημέρωση

Υψηλό φως:

χωρίς χαρτί σύστημα διασκέψεων

,

μηχανοποιημένο σύστημα διασκέψεων

Περιγραφή προϊόντων

 

Σύστημα διαχείρισης διασκέψεων

 

Το χωρίς χαρτί σύστημα διασκέψεων LYLN (εφεξής καλούμενο χωρίς χαρτί) είναι ένα ψηφιακό σύστημα συνεδρίασης της νέας γενιάς που τρέχει στα PC και τις ταμπλέτες. Το σύστημα υιοθετεί έναν νέο τρόπο διασκέψεων virtualize όλες οι πτυχές της παραδοσιακής διαδικασίας διασκέψεων των κυβερνητικών υπηρεσιών. Ψηφιοποιήστε τα μέσα μεταφορέων, ενσωματώστε τις διάφορες τεχνολογίες πληροφοριών σε όλες τις πτυχές της διάσκεψης, και τρέξτε μέσω ολόκληρης της διαδικασίας της διάσκεψης. Όλες οι συχνά γίνοντες διασκέψεις «θα κινηθούν» στα παράθυρα και τα αρρενωπά συστήματα. Οι διευθυντές ολοκληρώνουν περισσότερους στόχους από πάντα πριν σε μια μικρότερη χρονική περίοδο.

 

Το χωρίς χαρτί σύστημα διασκέψεων παρέχει τις λειτουργίες όπως η οθόνη που μοιράζεται, που ψηφίζει, και αναθεώρηση στοιχείων. Παρέχετε μια πολύ πρακτική πλατφόρμα για τα κυβερνητικά πρακτορεία και τις επιχειρήσεις. Μέσω αυτής της πλατφόρμας, τα διάφορα τμήματα μπορούν να διευθύνουν τη σε πραγματικό χρόνο συνεδρίαση και την αποτελεσματική μεταβίβαση πληροφοριών αλλάξτε τον παραδοσιακό τρόπο συνεδρίασης με τη χαμηλή αποδοτικότητα, περίπλοκη λειτουργία, ενιαία μορφή, απώλεια των πόρων, των κρυμμένων κινδύνων και άλλων ζητημάτων. Επιτύχετε μια χωρίς χαρτί έννοια σε όλη τη νέα διάσκεψη.

 

Γίνεται κατανοητό ότι την 1η Ιανουαρίου 2010, τα Ηνωμένα Έθνη εφάρμοσαν πλήρως τη «χωρίς χαρτί» χρήση και τη διαχείριση των εγγράφων συνεδρίασης. «Κανένα έγγραφο» δεν είναι μια αναπόφευκτη απαίτηση για την ανάπτυξη μιας low-carbon οικονομίας και μια τάση ανάπτυξης για τις διασκέψεις υψηλών σημείων. Τα ευφυή χωρίς χαρτί πολυμέσα που συναντούν το τελικό σύστημα είναι χαμηλή αποδοτικότητα της επιχείρησής μας, φτωχές πίεση και απώλεια των πόρων στο στάδιο του εκσυγχρονισμού των διασκέψεων. Μπορεί να προκαλέσει τις διαρροές ένας μεγάλος αριθμός λειτουργιών αλληλεπίδρασης πληροφοριών πολυμέσων δεν μπορεί να ενσωματωθεί αποτελεσματικά η απόσταση επίδειξης οθόνης είναι μακρινή η επίδραση εξέτασης δεν είναι καλή η επικοινωνία μεταξύ των συμμετεχόντων και του προσωπικού υπηρεσιών δεν είναι καλή, και τα γενικά προβλήματα θίγονται, το επίπεδο και η αποδοτικότητα της συνεδρίασης βελτιώνονται, και οι πληροφορίες είναι υψηλές, η επέκταση είναι ισχυρή, και η προστασία του περιβάλλοντος μπορεί να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα.

 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. Το σύστημα μπορεί να εφαρμοστεί στα διαφορετικά τερματικά, όπως κατωτέρω:

Ανελκυστήρες οργάνων ελέγχου Κτυπήματα οθόνης Αρρενωπές ταμπλέτες Επιφάνεια Mircosoft
Χωρίς χαρτί σύστημα διαχείρισης διασκέψεων με το σε απευθείας σύνδεση εκλογικό σύστημα 0 Χωρίς χαρτί σύστημα διαχείρισης διασκέψεων με το σε απευθείας σύνδεση εκλογικό σύστημα 1 Χωρίς χαρτί σύστημα διαχείρισης διασκέψεων με το σε απευθείας σύνδεση εκλογικό σύστημα 2 Χωρίς χαρτί σύστημα διαχείρισης διασκέψεων με το σε απευθείας σύνδεση εκλογικό σύστημα 3

 

2. Λύση WIFI

Χωρίς χαρτί σύστημα διαχείρισης διασκέψεων με το σε απευθείας σύνδεση εκλογικό σύστημα 4

 

3. Δημιουργία των απολογισμών χρηστών

Χωρίς χαρτί σύστημα διαχείρισης διασκέψεων με το σε απευθείας σύνδεση εκλογικό σύστημα 5

 

4. Δημιουργία ενός θέματος διασκέψεων

Χωρίς χαρτί σύστημα διαχείρισης διασκέψεων με το σε απευθείας σύνδεση εκλογικό σύστημα 6

 

5. Σε απευθείας σύνδεση εκλογικό σύστημα

Χωρίς χαρτί σύστημα διαχείρισης διασκέψεων με το σε απευθείας σύνδεση εκλογικό σύστημα 7

 

6. Υπηρεσία κλήσης

Χωρίς χαρτί σύστημα διαχείρισης διασκέψεων με το σε απευθείας σύνδεση εκλογικό σύστημα 8

 

7. Παραγωγή των σχολίων

Χωρίς χαρτί σύστημα διαχείρισης διασκέψεων με το σε απευθείας σύνδεση εκλογικό σύστημα 9

 

8. Λήψη των πρακτικών της συνεδρίασης και διανομή και αναθεώρηση.

Χωρίς χαρτί σύστημα διαχείρισης διασκέψεων με το σε απευθείας σύνδεση εκλογικό σύστημα 10

 

9. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μας ελάτε σε επαφή με παρακαλώ.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας