Να στείλετε μήνυμα
Κίνα Εισελκόμενο όργανο ελέγχου κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 20 85640049

Free call
Lyln AV Equipment Company Limited

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας!

Lyln AV Equipment Company Limited
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: LYLN Αριθμός Υπαλλήλων: 100~300
Ετήσιες πωλήσεις: 10,000,000-20,000,000 Ιδρύθηκε Έτος: 1999
Εξαγωγή pc: 40% - 50%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η Co. εξοπλισμού Lyln AV, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 1999, είναι μια από τις πιό πρώτες βιομηχανικές επιχειρήσεις ειδικευμένες στο σχεδιασμό, την κατασκευή & την πώληση του ανελκυστήρα οργάνων ελέγχου και κρύβει τα συστήματα στην Κίνα. Με τους επαγγελματικούς μηχανικούς & τους καλά εκπαιδευμένους εργαζομένους, Lyln έχει εξυπηρετήσει τέλεια τις εκατοντάδες των εσωτερικών, υπερπόντιων επιχειρήσεων, των κυβερνητικών τμημάτων & των σχολείων. Η κατασκευή Lyln είναι κύρια υψηλού - τα ποιοτικά προϊόντα που περιλαμβάνουν στο μηχανοποιημένο εισελκόμενο όργανο ελέγχου, ανελκυστήρες οργάνων ελέγχου, κτύπημα ελέγχουν επάνω, ανελκυστήρες TV, ανελκυστήρες προβολέων, κτυπήματα οθόνης, υποστηρίγματα TV, υποδοχές υπολογιστών γραφείου, κ.λπ.

 

Είμαστε πρόθυμοι να γίνουμε ένας από τους αξιόπιστους συνεργάτες σας στο μέλλον.

Ιστορία

Σαν μια από τις πιό πρώτες βιομηχανικές επιχειρήσεις, Lyln αφιερώνει στο σχεδιασμό και την κατασκευή του ανελκυστήρα οργάνων ελέγχου και κρύβει το σύστημα. Μετά από 20 έτη συσσωρευμένων προσπαθειών, Lyln κερδίζει την καλή φήμη και έχει γίνει ένας από τους πιό προεξέχοντες κατασκευαστές. Εν τω μεταξύ, Lyln έχει πληρώσει πάντα τη ειδική προσοχή στην ανάπτυξη όλων των προϊόντων για να ικανοποιήσει τις μεταβλητές ανάγκες αγοράς.

 

Η ικανότητα παραγωγής, το προϊόν lineup και η δυνατότητα προσαρμογής έχουν βελτιωθεί και εμπλούτισαν πολλής κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 20 ετών.

Υπηρεσία

 

Το Lyln παρέχει την περίοδο εξουσιοδότησης δύο ετών για όλα τα προϊόντα. Ο υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα και όλος ο κύκλος μετά από την υπηρεσία πωλήσεων θα μπορούσαν να εγγυηθούν.

 

 

Με βάση τις ισχυρές ικανότητες προσαρμογής μας, είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε το προσαρμοσμένο σχέδιο με την ευχαρίστηση.

 
Η ομάδα μας

 

Η Ομάδα Διοίκησης μας είναι ιδιαίτερα αρμόδια, τολμηρή και δεκτική, μολυβδούχος από τους νέους ηγέτες,

ποιοι επιδιώκουν να χτίσουν την επιχείρηση σε μια με τη σφαιρική επιρροή.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας